Clientul inainte de orice!

Despre noi

Prezentare

CALITATEA PRIN NOI, DIN 1996
Fondata in 1991 cu capital romanesc complet privat, Transcarpatica S.A. este o companie specializata in procesarea otelului carbon si a otelului inoxidabil situata in Romania, regiunea Transilvania.
Functionand initial ca si distribuitor autorizat de produse metalurgice, Transcarpatica S.A., devine incepand cu anul 2009 un centru modern de procesare a otelului, dedicandu-se de atunci in principal pe servicii personalizate, de inalta precizie pentru o varietate de industrii.
Operatiunile grupului s-au concentrat intotdeauna pe productie, servicii de procesare a produselor din tabla otel carbon si alte aliaje de otel, servicii dedicate si dezvoltarea de produse proprii. Debitare laser, prototipare, proiectare si dezvoltare, prelucrare, inginerie, stantare, indoire, asamblare, piese finite pentru utilaje.
Astazi, dupa 24 de ani, avem peste 140 de angajati, iar fabrica de 30000 m2 din Gherla, judetul Cluj o numim in continuare simplu si cu mandrie ,,tcarpatica”. Bazandu-ne pe radacinile si pe vasta experienta SOMEG S.A. din 1956, afacerea s-a extins rapid, Transcarpatica S.A. devenind un furnizor de top pentru o gama larga de parteneri de pe piata Romaneasca, America, Europa. Combinam experienta si priceperea departamentului tehnic cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial pentru a va oferi cele mai bune solutii din punct de vedere al costurilor pentru procesarea personalizata a metalului cu livrarea oriunde in lume.

Certificari

CALITATEA PRIN NOI, DIN 1996

Misiunea noastra este Calitatea si Mentinerea si imbunatatirea statutului permanent de furnizor aprobat pentru marile companii producatoare de echipamente / unelte, piese de schimb si componente, industria ingineriei, precum si pentru principalele companii producatoare de masini care activeaza pe piata europeana si cea mondiala.

Obiectivul nostru este de a ne conforma cerintelor reglementate ale clientiilor nostri, am obtinut mai multe certificari pentru sistemele de management, produse si servicii.

Ne instruim personalul constant pentru a fi la zi cu cele noi tehnologii, iar dorinta de a invata despre inovatia fabricarii moderne contribuie la ceea ce suntem noi.

Personalul nostru calificat este pregatit sa faca fata oricaror provocari si sa asigure indeplinirea tuturor standardelor ISO privind controlul calitatii la fiecare pas in procesul de fabricare a otelului.

Cariera

CAUTI UN JOB?

Ai sansa sa incepi o cariera la Transcarpatica! Trimite CV! Grupul de firme Transcarpatica si Someg S.A. angajeaza:

Cerinte:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cerinte:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cerinte:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.